Even een paar praktische zaken op een rij:

Deze website heb ik vooral gemaakt om te laten zien wat ik zoal doe met poppenspel. Ik speel mijn voorstellingen met name voor kleine groepen.  Ik beoefen deze passie  op  kleinschalig niveau. In overleg ben ik beperkt beschikbaar om ergens op een locatie te komen spelen.  Ik speel alleen in de Noordelijke 3 provincies. Ik speel voor kinderen uitsluitend binnen op scholen, kinderopvang, dorpshuis of bibliotheken. Ik speel niet op particuliere  kinder (verjaardags)feestjes.  

Voorstellingen voor kinderen:

Een vreemd ei op de boerderij, visje, visje

Leeftijd: 2-6 jaar

De groepsgrootte van het aantal kinderen bij deze kindervoorstellingen  is maximaal 40.   De voorstellingen duren rond de 30 minuten.  De vloerruimte die ik nodig heb is 4 meter breed bij 3,5 meter diep.  Hoewel het niet altijd mogelijk is en dus geen vereiste, maar  de voorstellingen komen het mooist tot zijn recht in een verduisterde ruimte en op een klein verhoogd toneel. Ik neem verlichting en een geluidsinstallatie mee.

De jongen en de boom

Leeftijd: 3 -6 jaar

Groepsgrootte maximaal 30 kinderen. Verder als hierboven. 

Rozemarijn leest voor:

Leeftijd: 2-6 jaar

Groepsgrootte maximaal 30 kinderen. Duur: rond de  20 minuten. Ruimte voor een tafel.  Geen verlichting en geluidsinstallatie.

Themavoostellingen:

Leeftijd:

2-4 jaar

Groepsgrootte maximaal 16 kinderen. Duur: rond de 20 minuten.  ( rups en vlinder 10 minuten) Ruimte voor een tafel. Geen verlichting en geluidsinstallatie.

 

Voorstellingen voor volwassenen:

Libbenstridden:

Groepsgrootte maximaal 30 personen. Duur: 30 minuten. vloeroppervlakte 4x3,5.  Bij voorkeur verduisterde ruimte. Ik neem verlichting en geluidsinstallatie mee.

Vroeger is nu:

De voorstelling Vroeger is Nu  speel ik in overleg voor ( kleine) groepen  bewoners in verzorging of verpleeghuizen. Duur: 30 minuten. vloeroppervlakte 4x 3,5. Live muziek op de accordeon is in overleg mogelijk. Verlichting en geluidsinstallatie in overleg.

Lezing: 

De lezing "Poppenspel als spiegel van de ziel" is vanaf 1-2-2024 te boeken! Aantal personen in overleg. Dit hangt af van de ruimte en of er een toneel aanwezig is. Duur: 40 minuten. vloeroppervlakte 4 x 3,5. Verlichting en/of geluidsinstallatie in overleg.

Reserveren en meer info:

Als u belangstelling hebt of  een voorstelling wilt boeken, neem dan contact met mij op via mijn mailadres: info@poppentheaterrozemarijn.nl of telefonisch: 0652219171   Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.