Voorstellingen voor kinderen

Een vreemd ei op de boerderij

Er ligt een vreemd ei bij de vijver van de boerderij. Van wie zou dat ei toch zijn? Hoort dat ei wel thuis op de boerderij? Alle dieren bemoeien zich er mee. Een lieve peuter-kleuter voorstelling. Met de traditionele kinderliedjes zoals een koetje en een kalfje, lammetje lammetje en kipje tok.  Met live muziek op de accordeon.

 

Visje, visje

Een peuter-kleuter voorstelling  over visjes en andere zeedieren.  En over vriendschap sluiten. Mooie muziek met zee geluiden maakt het sfeervol. En natuurlijk zingen we het  liedje, visje, visje!

De jongen en de boom

Het is lente, en de boom laat zijn bloesems bloeien. De vogeltjes bouwen een nest. Welke dieren zien we in de lente? De jongen en de kinderen kijken in het eerste laatje. Er komt een lammetje tevoorschijn. Daar gaat de jongen mee spelen. Zo komen alle seizoenen voorbij, met de daarbij behorende dieren die telkens uit een laatje tevoorschijn komen. Maar in de winter gebeurt er iets vreselijks.  Gaat de jongen de  boom redden? Een lieve, interactieve voorstelling over de liefde voor de natuur en de seizoenen.  Voor peuters en kleuters.