Voorstellingen voor volwassenen

Vroeger is nu

Opa, wanneer was je het aller gelukkigst? Daar moet opa even over nadenken. Maar met behulp van de oude spullen die hij in zijn koffer heeft bewaard, komen de mooie herinneringen vanzelf weer naar boven.  Een voorstelling over nostalgie met herkenbare spullen uit de jaren 60 en 70.  Geschikt voor ouderen.

Libbenstridden

De oude vrouw spint de levensdraad. De spin neemt de draad mee naar moeder aarde, waar het aardse leven begint. Beelden van de levensloop van het meisje, de liefde, de schoonheid en de dood. Uitgebeeld in beelden met verschillende poppen. Een persoonlijk creatief proces, voortkomend uit levenservaringen en inspiratiebronnen, gecombineerd met gevoelige klassieke muziek. Een woordeloze voorstelling.

Festina Lente

Wat is tijd? Waarom gaat de tijd zo snel als ik het naar mijn zin heb en zo langzaam als ik zit te wachten? Wanneer heb ik tijd genoeg? Een voorstelling met beelden van een race tegen de klok en een oude man die in de eeuwigdurende tijd kijkt of er nog hoop is. Een woordeloze voorstelling.

Weer-Licht

In deze voorstelling wisselen beelden over licht en donker elkaar af. De zoektocht van de oude man naar het licht, zich niet bewust van het feit dat hij het  licht zelf met zich mee draagt. De vrouw die haar spiegelbeeld tegelijkertijd verafschuwt en liefheeft. De liefde, de scheiding en de schaduw, de maagd en de moeder. Het onweer en de omgeploegde aarde, de soldaat en de vrede, het poesje en het verlangen te spelen met licht en donker, en tenslotte de jonge en de oude vrouw op de tweesprong van oud naar nieuw. Een woordeloze voorstelling met mooie  klassieke muziek.